torsdag 11 april 2013

Pusselbitarna faller på plats.

Jag hade en planerad vilodag i måndags som innehöll både tandläkarbesök och en resa till hotell Åhus Strand som hade besök av Trek on Tour. 
Lasse från Mc-Center i Kristianstad var givetvis där och hjälpte till.
Provcyklade en Domane och fick känna den grymma komforten som Trek har lyckats bygga in i ramen.
Modellen är Fabian Cancellaras favorit och det sägs att han använder den på alla tävlingar han kör (undantaget tempolopp då givetvis...). 
Inte bara klassikerloppen som den mer eller mindre är som gjord för. Han har ju varit extremt effektiv med den cykeln i år med vinster på bl.a Flandern runt och Paris-Roubaix.
Annars kan man ju tycka att den nya aerodynamiska Madone-designen borde tilltala honom på dom lopp som inte kräver lika mycket stötdämpning.

Träningen återupptogs på tisdagen med mitt spinningpass på Medley Växjö Simhall. Många motiverade deltagare som vanligt även om det för första gången hittills i år var en handfull cyklar lediga. 
Folk börjar så sakteliga förflytta träningen utomhus, eller hitta ursäkter för att inte träna i takt med att våren knackar på dörren...



Onsdag och torsdag innebar intervaller på trainern i garaget och så blir det även i morgon och på lördag. Söndagens väderleksprognos ser lovande ut och jag hoppas då köra ett längre pass utomhus.

Med drygt två veckor kvar till årets första tävling så börjar dom flesta pusselbitarna falla på plats. =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar