tisdag 10 april 2012

Pissväder

Gårdagen blev en icke planerad men ändå kanske nödvändig och skön vilodag. Som jag skrivit tidigare så kan det vara en bra idé att minska ngt på träningsmängden innan tävlingarna drar igång. Ge kroppen en chans att hinna ifatt.
Inte för att första tävlingen skulle vara den viktigaste på hela säsongen men ändå. Den är ändå en utav dom viktigare eftersom den är deltävling i Svenska Cupen och den bekräftar förhoppningsvis att man gjort ngt  rätt under vintern/våren.
Säsongen inleds, som vanligt med, tävlingar några helger i rad för att sedan lugna ner sig under juni och juli. Dock ligger både SM och Nordiska mästerskapen under dessa månader så det gäller att behålla formen och förhoppningsvis lyckas toppa den då.

Idag känns benen klart sega, förmodligen just för att man haft två vilodagar i sträck. Tänker iaf väcka dom till liv på trainern i kväll. Vädret är riktigt pissigt, annars hade jag gärna cyklat till jobbet idag. Har inte bestämt mig hur jag ska göra i morgon ännu men förhoppningsvis blir det utecykling då. Väderleksprognosen ser dock inte jättepositiv ut.
När man tittar ut så är det knappt man tror att tävlingsäsongen drar igång strax. Det borde ju innebära att men ska kunna köra i sommarkläder, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar